Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2010, 03:57 PM   #1 (permalink)
cengaver67
Yeni Gezgin
Bilgiler
Üye No: 3263
Karizma
Tecrübe Puanı: 0
Karizma Puanı : 10
Karizma Seviyesi: cengaver67 is on a distinguished road
Reklamlar
Standart Hepsini ben yazdım inş beyenirsiniz

Hırçın dalgaların içinde çırpınıyororum, tepemde bulutlar bardakdan boşalırcasına yağmur damlaları savuruyor yüzüme ama kurtulmaya calısıyorum seni son bir kez görebilme ihtimali ile ne olursa olsun Seni seviyorum sevdiğim.

Seni düşündüğüm her saniye,bir yağmur damlası düşüyor toprağa, gözlerim yardım ediyor bulutlara, çamur oluyor toprak ve sana söleyemediğim tek bir cümle yazıyorum "Seni Seviyorum."

ağmur yağıyor fırtına var , yağmuru izliyorum ve her damlada seni görüyorum, sanki yağmur damlaları adını yazıyor beyaz bir toprağa, yanıma beyaz bir güvercin geliyor kanatları ıslanmış kanatları altında bir not Seni Seviyor, içimden diyorum ki Bende onu Seviyorum.

Uzak aşkım bana ağır geldi, sana söylemek seninle paylaşmak ne güzel olurdu.Sana bir çift kelimeyi söylemek için kar yağmasını beklerdim.Kar beyazı yüzüne bakarak sana Seni Seviyorum demek isterdim.

Sabah erken kalktım resmine baktım, aklımda 2 soru vardı acaba oda beni düşünüyor mu saat 7 bozuk bi çalar saat 15 dk sonra calıyor. kalkıyor kahvaltı yapıyorum gene resmine bakıyorum akılımda 1-2 soru daha acaba oda seviyor mu, aklımda kafama yerleştirğim gerçeklerden en önemlısi Seni Seviyorum , ama yine resmıne bakı...yorum , kapı calıyor , kapıda sen , gözlerine şimdi bakıyorum Seni Seviyorum.

Bak bu resmi hatırladın mı , seni sevdiğimi ilk sölediğimde çektirmiştik, güneş bulutların arasından göz kırpıyordu, hatırlamadın mı ? o zaman sana son sözüm o bulutlar bile bu resmi hatırladı ama sen bir zamanlar sevdiğin bu insanı hatırlayamadın.

Hani geceleri denize baktığında karanlık olur da hiç bir şey göremessin ya, işte ben görüyorum , küçük bi ışık bana yaklasıyor , yaklastıkca daha çok belli oluyor , bi dk bi şişe bu , içinde bi not var. Okuma mı istermisin? Evet mi ? okuyorum o zaman ... Seni Seviyorum...

Gözlerimi kapadığımda seni görebiliyorsam seni seviyorum demektir , eğer sende gözlerini kapatığında sende beni görebiliyorsan aşk demektir. Cengaver...

Artık hiç birşey yazamıyorum , yalnızca 2 kısa sözccük.Seni seviyorum...

Kalbimde bir yara, sensiz geçen her saniye büyük bir boşluk,ölüm kollarında yalnız geçirilen bir ömür ve sevdiğin için yapılabilcek herşey, işte benim için aşk bu sevdiğim.Seni Seviyorum.

1 sevdiğim vardı giti. Şimdi nerde bilmiyorum, acaba arasam mı? Neyse bosvr önce tozlu raflara kaldırılmış aşkımı bulmam lazım

ne sevdanın kollarında senın önunde ölmek dokunur bana bi sensiz geçen şu saatler cok koyuyor bana

Daha güneş doğmadı şafakdan göz kırpıyor bana bir ağacın altında oturmus seni düşünüyorum küçük serçeler bizim şarkımızı söylüyor bir yaprak düşüyor tam önüme elime alıp baktığımda senin yüzünü görüyorum ve o yaprağa birşeyler yazıyorum."Seni Seviyorum".

Bu diyarlar sensiz çok sessiz , bana kızıyor ağaçlar,bulutlar, yıldızlar ve güneş , sensiz geçen her saniye bir yaprak kuruyor, bir çiçek soluyor , kalbim sanki her saniye parcalanıyor ama sana olan sevgim asla bitmiyor.

Sabahları senin adınla uyanıyorum, tekrar kapıyorum gözlerimi senin yüzünü görüyorum ve senden başka hiçbirşey hatırlamak istemiyorum birden bir damla gözyaşı süzülüyor yüzümden her damla göz yaşımda seni kaybediyormuş gibi üzülüyorum Kalbim birden hızlanıyor gözlerim kapanıyor yere düşüyorum anlıyorum ki bu son dakika.

Hava bulutlu, bulutların arasından göz kırpıyor güneş bana , birden yağmur yağmaya baslıyor güneş bir anda kaçıp gidiyor sanki senden uzak bu diyarlar sensiz yaşayamıyor Bulutlar ağlar gibi yağmur damlalarını bırakıyor topraga Ağaçlar bile yağmur yağdıgı ıcın sevinemiyor Bir zamanlar bastıgın bu topraklar sürekli seni özlüyor aynı benim seni özlediğim gibi.

Saat sabahın 7 disi aşıklar iskelesinde umut atıyorum martılara.Yağmur sanki bir başka yağıyor o gün sensiz bir günde ağlıyormuş gibi,güneş birden geri dönüyor senin ismini yazıyor bulutlara, bir eksiklik görüyorum ve bir not düşüyorum bembeyaz bulutlara elimdeki siyah kalemle "Ne olursa olsun Seni Seviyorum!!!"

Bekledim seni buruk bir pazar sabahında soğuk bir kaç yağmur damlası altında ,senin adınla ısıttım kalbimi, yağmur durdu bana acırcasına bu kadar yeter der gibi,Bekledim seni buruk bir pazar sabahında elimde yırtık bir şemsiye kalbimde ıslanmayan sevdam. Bekledim seni buruk bir pazar sabahında uçup giden umutlarımla.İş...te o pazar sabahı seni aslında ne kadar çok sevdiğimi anladım."Seni Seviyorum"...Cengaver...

Güneş daha gözlerini açmadan bizim ağacımızın altına gelmiştim ve bizim şarkımız çalıyordu eski bir radyoda,yıldızlar senin adını yazdı birden gecenin karanlıgına ve altına küçük ama anlamlı bir not düştü "Herşeyi unutum yalnızca 2 kelime "Seni Seviyorum" ve işte güneş yavas yavas uyanıyor artık gitme vakti geldi unut...

Bulutlar yalnız beni ıslatır bu gece,mevsim yaz oturmusum sahilde gözlerimden akan yaşları içiyorum, birden yağmur yağmaya başlıyor ve sahildeki taşlara her düştügünde bir yağmur damlası nota basarmış gibi beste yapıyorlar, dinle sevdiğim bu şarkı sana bulutlardan rica ettim sana çaldılar "Seni Seviyorum"diyerek karanlıkda kayboldular...

Günlerim boş, yaşanmaz bir hal içinde sensiz, bir zamanlar bastıgın şu topraklarda...Kokun sinmiş bu topraklara her an seni düşündürüyor bana, seni özletiyor...Şikateyci değilim seni özlemek mutlu ediyor beni sana olan sevgimi unutturmuyor ama acı birşey hatırlatıyor...Yanımda yoksun...

Her sabah resimlerine baktığımda o günler gelir aklıma ve o günleri hatırlatıkça bir parça kopar kalbimden, kopan her parca ellerime düşer ve ben o parçaları ellerimde biriktirir yeniden sana veririm belki tekrar seversin imüdi ile...

Nereye baksam seni görüyorm, senin gözlerini senin kaşlarını senin saçlarını nereye baksam sensin hayret denizler senin yüzün bulutlar senin saçların oluyor , yere düşen her yağmur damlası gözlerinden süzülüyormuş gibi beni üzüyor...

Sordukları sorular seni görmediğim her an boş gelır bana, sensiz olan hayallerim kabus benim için, senin görmediğim her gün saat 00:00 da ölrüyorum ve yarın seni görebılmek ıcın 00:01 de yeniden doğuyorum.

Şu an saat
sabahın 6 sı ve güneş yeni yeni gözlerini açıyor yeni bir güne ama ben
güneşten önce gözlerimi açmıstım herhangi bir güne, seni görmediğim
hergün bana yağmurlu , hergün sisli...

Dağların arkasından göz kırpar aşk bana ama bulutlar izin vermez bu aşka , her an yanımda ol her an kalbimde, bir seni sevicek bu kalb unutma sensiz geçmiyor hiçbir süreç.

Mevsimlerden
kış...Beyaz bulutlar kar taneleri yolluyor toprağa birden kar yağmayı
kesiyor ve güneşe bırakıyor yerini bulutlar, güneş eritiyor kar
tanelerini bir senin ismini bırakıyor

Daha
güneş doğmadı şafakdan göz kırpıyor bana bir ağacın altında oturmus
seni düşünüyorum küçük serçeler bizim şarkımızı söylüyor bir yaprak
düşüyor tam önüme elime alıp baktığımda senin yüzünü görüyorum ve o
yaprağa birşeyler yazıyorum."Seni Seviyorum".

Güneş daha gözlerini açmadan bizim ağacımızın altına gelmiştim ve bizim şarkımız çalıyordu eski bir radyoda,yıldızlar senin adını yazdı birden gecenin karanlıgına ve altına küçük ama anlamlı bir not düştü "Herşeyi unutum yalnızca 2 kelime "Seni Seviyorum" ve işte güneş yavas yavas uyanıyor artık gitme vakti geldi unut...ma yanında olmasam bile her zaman sol yanında bir kösede gizleniyor olucam...
cengaver67 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Buna ceza Ekle cengaver67   Alıntı ile Cevapla